The browser you are using is not supported.

Try one of them Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera

Индустриални 3Д технологии ООД е водеща компания в България, предлагаща индустриални 3D printers за метал и пластмаса. Основана през 2016 с основна цел да предложи на индустриалните производители, научните центрове и медицинските клиники в страната най-авангардните адитивни 3D технологии.

Индустриални 3Д технологии ООД е изградена в духа на традициите на семейния бизнес и със знанията и уменията ни от 25 години работа с над 40000 индустриални клиенти от всички браншове в цялата страна. Ние залагаме на дългосрочните партньорски взаимоотношения.

Стремим се не само да продаваме машини, а нашите клиенти да бъдат убедени в потребността и ползите от предлаганите технологии. Наша грижа е клиентите ни да получат качествено обучение и пълноценна поддръжка през целия жизнен цикъл на предлаганите машини, материали и технологии за постпроцесинг.

Визия на компанията

Адитивното производството е ключова технология за модерно промишлено производство.

Глобалните пазари са изправени пред все по-скъсяващия се жизнен цикъл на продукта. В същото време се увеличава и разнообразието на продуктите. Производствените методи, основани на големи серии, вече не са в състояние да посрещнат тези предизвикателства. Кредото в основата на традиционното производство означава продажба на големи количества идентични продукти. Тази предпоставка обаче вече не може да бъде удовлетворена в съвременната конкурентна среда.

Производствените методи, базирани на инструменти, не са подходящи за икономическо изпълнение на нарастващото търсене на поръчкови потребителски продукти. Развитието и производството на продуктите трябва да променят парадигмите си - да се отдалечат от статични методи, основани на инструменти, в полза на генеративни и гъвкави методи. Решенията на i3D за адитивно производство могат да постигнат това.

След повече от две десетилетия работа в индустрията нашият основател и главен изпълнителен директор д-р Москов създава i3D. И сега i3D е една от водещите компании в страната в областта на индустриалния 3D печат.

10 Ноември 1989
Настъпи новото време за българската индустрия

Управление на фабрика за производство на трезори и банково оборудване

Изграждане и развиване на регионално представителство на Würth KG

Основаване на собствена компания за търговия с индустриални консумативи.

Доставени са над 1 000 000 000 детайла за нуждите на българската индустрия.

Нуждата от специални детайли, налага търсенето на нови решения.

9 Септември 2016 е основана Индустриални 3D технологии ООД

Подписан е първия дистрибутивен договор

Откриване на новия офис.

Започва строителството на нов демонстрационен производствен център

Откриване на научно-производствения център. Индустрия 4.0

Корпоративната отговорност на i3D е централен аспект в разработването и оптимизирането на нашите индустриални решения за 3D печат. В допълнение, ние подкрепяме нашите доставчици и клиенти, за постигане на техните цели за устойчивост.

i3D поема корпоративна отговорност. Ние сме движени от аспекти като глобалните предизвикателства, нарастващото осъзнаване на необходимостта от устойчиво развитие, очакванията на нашите партньори и собствените ни мотиви. Нашият принос към устойчивото развитие е подкрепящ стълб на нашата корпоративна стратегия - и нейното максимизиране е критерий във всичките ни решения. За тази цел ние си сътрудничим с нашите бизнес партньори и създаваме добавена стойност, която е от полза за нашите клиенти, i3D и околната среда.

EOS е световен технологичен лидер в производството на индустриални машини за 3D печат на метали и полимери.

EnvisionTEC е частна компания, която се разработва, произвежда и продава повече от 40 конфигурации на настолни и производствени 3D принтери, базирани на DLP, CDLM и 3SP технология.

Основана през 2014 г., BigRep си поставя за цел да въведе 3D печат в индустриалните производства. С обема си от 1 куб.м, BigRep ONE отваря вратата към ново измерение на 3D печата и 3D производството, докато BigRep Studio позволява бърз и прецизен 3D печат. Индивидуални 3D мащабни принтери за строителство, архитектура, дизайн, автомобилен дизайн и др.

Leapfrog разработва високотехнологични FDM 3D принтери, печатни техники и материали за образование, архитекти, търговци на дребно и инженери.

M3D, LLC е американски производител на FDM 3D принтери във Fulton, Maryland. Водещият продукт на компанията е "Micro 3D +" или "Micro Pro".

Shining3D е специализиран в предоставянето на цялостно решение за 3D технология за дигитализиране. Настолни 3D скенери, преносими 3D скенери, метрологични системи, дентални 3D скенери, фотограметрия, софтуер за инспекция и др.

Ние високо ценим качеството на нашата работа и за да покажем това на нашите клиенти, въведохме система за контрол на качеството в съответствие с ISO 9001: 2015.

В нашите планове сме включили и система за сигурност на данните, свързани с проекти и производство за клиентите на компанията.

Център за обучение и демонстративното адитивно производство.

Бързото глобално развитие на 3D технологията поражда тенденция за бърз растеж, който изисква повече персонал и по-голямо работно пространство. Това е начинът, по който планираме визията на Индустриална 3D технологии ООД в бъдеще. В тази връзка сме проектирали и изграждаме нова административна сграда с площ от 2 700 м².

Нашите ценности са отражение на стремежа ни да бъдем ориентирани към потребностите на нашите клиенти, като способстваме за тяхното устойчиво развитие и това на цялото общество. Този наш стремеж намира отражение във всяко решение, което предлагаме и действие, което предприемаме.

Фокусиране върху потребностите на нашите клиенти.

Сътрудничество с нашите служители и партньори, при което се насърчава колективното начало в нашата работа.

Компетентност в предоставяните от нас услуги.

Непрекъснато развитие и смелост да изградим по-добро бъдеще.

Почтеност пред нашите клиенти, служители и партньори, което изисква да бъдем истински и искрени с тях.

Отговорност и коректност при изпълнение на поетите от нас ангажименти.

Отдаденост в това, което правим, така че да предоставим най-добрите услуги на клиентите ни.

Адрес

BG 6000 Стара Загора, ул. "Кольо Ганчев" 107

Телефон

+359 (0) 42 661 000

+359 883 772 000

Fax

+359 (0) 42 661 000