Notice: is_feed was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/i3dbgbcr/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
За нас - i3D

The browser you are using is not supported.

Try one of them Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera

Индустриални 3Д технологии ООД е водеща компания в България, предлагаща индустриални 3D printers за метал и пластмаса. Основана през 2016 с основна цел да предложи на индустриалните производители, научните центрове и медицинските клиники в страната най-авангардните адитивни 3D технологии.

Индустриални 3Д технологии ООД е изградена в духа на традициите на семейния бизнес и със знанията и уменията ни от 25 години работа с над 40000 индустриални клиенти от всички браншове в цялата страна. Ние залагаме на дългосрочните партньорски взаимоотношения.

Стремим се не само да продаваме машини, а нашите клиенти да бъдат убедени в потребността и ползите от предлаганите технологии. Наша грижа е клиентите ни да получат качествено обучение и пълноценна поддръжка през целия жизнен цикъл на предлаганите машини, материали и технологии за постпроцесинг.

Визия на компанията

Адитивното производството е ключова технология за модерно промишлено производство.

Глобалните пазари са изправени пред все по-скъсяващия се жизнен цикъл на продукта. В същото време се увеличава и разнообразието на продуктите. Производствените методи, основани на големи серии, вече не са в състояние да посрещнат тези предизвикателства. Кредото в основата на традиционното производство означава продажба на големи количества идентични продукти. Тази предпоставка обаче вече не може да бъде удовлетворена в съвременната конкурентна среда.

Производствените методи, базирани на инструменти, не са подходящи за икономическо изпълнение на нарастващото търсене на поръчкови потребителски продукти. Развитието и производството на продуктите трябва да променят парадигмите си - да се отдалечат от статични методи, основани на инструменти, в полза на генеративни и гъвкави методи. Решенията на i3D за адитивно производство могат да постигнат това.

След повече от две десетилетия работа в индустрията нашият основател и главен изпълнителен директор д-р Москов създава i3D. И сега i3D е една от водещите компании в страната в областта на индустриалния 3D печат.

10 Ноември 1989
Настъпи новото време за българската индустрия

Управление на фабрика за производство на трезори и банково оборудване

Изграждане и развиване на регионално представителство на Würth KG

Основаване на собствена компания за търговия с индустриални консумативи.

Доставени са над 1 000 000 000 детайла за нуждите на българската индустрия.

Нуждата от специални детайли, налага търсенето на нови решения.

9 Септември 2016 е основана Индустриални 3D технологии ООД

Подписан е първия дистрибутивен договор

Откриване на новия офис.

Започва строителството на нов демонстрационен производствен център

Откриване на научно-производствения център. Индустрия 4.0

Корпоративната отговорност на i3D е централен аспект в разработването и оптимизирането на нашите индустриални решения за 3D печат. В допълнение, ние подкрепяме нашите доставчици и клиенти, за постигане на техните цели за устойчивост.

i3D поема корпоративна отговорност. Ние сме движени от аспекти като глобалните предизвикателства, нарастващото осъзнаване на необходимостта от устойчиво развитие, очакванията на нашите партньори и собствените ни мотиви. Нашият принос към устойчивото развитие е подкрепящ стълб на нашата корпоративна стратегия - и нейното максимизиране е критерий във всичките ни решения. За тази цел ние си сътрудничим с нашите бизнес партньори и създаваме добавена стойност, която е от полза за нашите клиенти, i3D и околната среда.

EOS е световен технологичен лидер в производството на индустриални машини за 3D печат на метали и полимери.

EnvisionTEC е частна компания, която се разработва, произвежда и продава повече от 40 конфигурации на настолни и производствени 3D принтери, базирани на DLP, CDLM и 3SP технология.

Основана през 2014 г., BigRep си поставя за цел да въведе 3D печат в индустриалните производства. С обема си от 1 куб.м, BigRep ONE отваря вратата към ново измерение на 3D печата и 3D производството, докато BigRep Studio позволява бърз и прецизен 3D печат. Индивидуални 3D мащабни принтери за строителство, архитектура, дизайн, автомобилен дизайн и др.

Leapfrog разработва високотехнологични FDM 3D принтери, печатни техники и материали за образование, архитекти, търговци на дребно и инженери.

M3D, LLC е американски производител на FDM 3D принтери във Fulton, Maryland. Водещият продукт на компанията е "Micro 3D +" или "Micro Pro".

Shining3D е специализиран в предоставянето на цялостно решение за 3D технология за дигитализиране. Настолни 3D скенери, преносими 3D скенери, метрологични системи, дентални 3D скенери, фотограметрия, софтуер за инспекция и др.

Ние високо ценим качеството на нашата работа и за да покажем това на нашите клиенти, въведохме система за контрол на качеството в съответствие с ISO 9001: 2015.

В нашите планове сме включили и система за сигурност на данните, свързани с проекти и производство за клиентите на компанията.

Център за обучение и демонстративното адитивно производство.

Бързото глобално развитие на 3D технологията поражда тенденция за бърз растеж, който изисква повече персонал и по-голямо работно пространство. Това е начинът, по който планираме визията на Индустриална 3D технологии ООД в бъдеще. В тази връзка сме проектирали и изграждаме нова административна сграда с площ от 2 700 м².

Нашите ценности са отражение на стремежа ни да бъдем ориентирани към потребностите на нашите клиенти, като способстваме за тяхното устойчиво развитие и това на цялото общество. Този наш стремеж намира отражение във всяко решение, което предлагаме и действие, което предприемаме.

Фокусиране върху потребностите на нашите клиенти.

Сътрудничество с нашите служители и партньори, при което се насърчава колективното начало в нашата работа.

Компетентност в предоставяните от нас услуги.

Непрекъснато развитие и смелост да изградим по-добро бъдеще.

Почтеност пред нашите клиенти, служители и партньори, което изисква да бъдем истински и искрени с тях.

Отговорност и коректност при изпълнение на поетите от нас ангажименти.

Отдаденост в това, което правим, така че да предоставим най-добрите услуги на клиентите ни.

Адрес

BG 6000 Стара Загора, ул. "Кольо Ганчев" 107

Телефон

+359 (0) 42 661 000

+359 883 772 000

Fax

+359 (0) 42 661 000

Email

info@i3d.bg