Notice: is_feed was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/i3dbgbcr/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
FDM Системи и Решения за АП с Пластмаса - i3D

The browser you are using is not supported.

Try one of them Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera

FDM Системи и Решения за АП с Пластмаса

Fused Deposition Modeling (FDM) селективно депозиране на разтопен материал или Fused Filament Fabrication (FFF) производството със стопяема нишка е добавъчен производствен процес, който принадлежи на семейството на екструдиране на материали. В FDM, един обект се изгражда чрез селективно депозиране на разтопен материал по предварително определен път слой по слой. Използваните материали са термо пластични полимери и се доставят във формата на нишка.

FDM е най-широко използваната технология за 3D печат: тя представлява най-голямата инсталирана база от 3D принтери в световен мащаб и често е първата технология, на с която хората се запознават.

Представяме ви нашите FDM 3D принтери за промишлени цели:

BigRep One

BigRep ONE v3 е създаден, за да направи индустриалния 3D печат за големи обекти възможно най-лесен. Създаден на базата на дългогодишен опит и познания – за по-добро качество, по-висока скорост и повишена безопасност. Модулните печатащи глави с отворен формат, в комбинация с голям гъвкав държач, осигуряват идеалния 3D принтер за производство на големи обекти. Дюзата от 1 мм дава най-детайлните и точни отпечатъци до момента. BigRep ONE работи перфектно в автомобилната или аерокосмическата индустрия, както и в моделирането на дизайна или концепцията. Това създава възможност за широкомащабно производство на по-достъпно ниво в прототипирането или проектирането. Разработеният в Германия BigRep ONE е създаден да бъде 3D принтер, на който новаторите могат да разчитат.

Работен обем1005 x 1005 x 1005 mm
XY резолюция100 µm
Основни пазариАвиация, Автомобилостроене, Дизайн, Производство

BigRep STUDIO

С BigRep STUDIO, ние въвеждаме принтер за работен кон, който носи ново измерение на широкомащабния 3D печат. Машината за качество в индустриалния клас има обем на печат от 500 mm x 1000 mm x 500 mm, което позволява отпечатване на големи обекти в офиса. Лесно внасяне през вратите, размерът на STUDIO е оптимален за инсталиране на принтера във всички работни пространства. Двойният екструдер, снабден с дюзи от 0.6 mm, е специално проектиран за скорост и прецизност. Изцяло метален екструдер с директно задвижване дава възможност за отпечатване на по-голямо разнообразие от полимерни нишки.

Работен обем1000 x 500 x 500 mm
XY резолюция100 µm
Основни пазариАвиация, Автомобилостроене, Дизайн, Производство

BigRep PRO

BigRep има удоволствието да представи най-новото допълнение към своята гама от производствени решения – BigRep PRO. Изработен в Германия предлагащ скорост и прецизност, PRO е машина за индустриални решения. BigRep е проектирал и произвел машина, която отпечатва с материали от инженерен клас, за да гарантира, че потребителите могат да произвеждат приложенията, от които се нуждаят, в голям мащаб. PRO е индустриален 3D принтер, който отговаря на изискванията на пазара.

Работен обем1005 x 1005 x 1005 mm
XY резолюция100 µm
Основни пазариАвиация, Автомобилостроене, Дизайн, Производство

BigRep EDGE

BigRep EDGE е индустриална машина за добавъчно производство на големи обекти в трудни работни среди. EDGE използва висококачествени термо пластични материали за крайни продукти, функционални прототипи и композитни инструменти. С най-съвременната система за управление на движението на Bosch Rexroth®, новата екструдерна технология (MXT®), отопляема камера и оптимален дизайн, EDGE поставя нов стандарт в 3D печатането. BigRep EDGE е проектиран и произведен експертно за печат на големи промишлени обекти с високотехнологични материали в температурно контролирана среда. Неговата огромна конструкция и модерни индустриални характеристики осигуряват високи резултати и трансформираща стойност за бизнеса в различните индустрии.

Работен обем1500 x 800 x 600 mm
XY резолюция100 µm
Основни пазариАвиация, Автомобилостроене, Дизайн, Производство

Bolt PRO

Bolt Pro е индустриална машина, а не само електроника. Той е създаден за изключителни изпълнения и дълготраен надежден 3D печат. С усъвършенствани функции, които ви позволяват да отпечатвате вашия обект в мултиматериали, сменяте филаментите си по време на печат Bolt Pro е подходящ за всеки офис или индустриална среда.

Работен обем330 x 320 x 205 mm
XY резолюция50 - 350 µm
Основни пазариАвиация, Автомобилостроене, Дизайн, Производство

Адрес

BG 6000 Стара Загора, ул. "Кольо Ганчев" 107

Телефон

+359 (0) 42 661 000

+359 883 772 000

Fax

+359 (0) 42 661 000

Email

info@i3d.bg