The browser you are using is not supported.

Try one of them Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera

FDM Системи и Решения за АП с Пластмаса

Fused Deposition Modeling (FDM) селективно депозиране на разтопен материал или Fused Filament Fabrication (FFF) производството със стопяема нишка е добавъчен производствен процес, който принадлежи на семейството на екструдиране на материали. В FDM, един обект се изгражда чрез селективно депозиране на разтопен материал по предварително определен път слой по слой. Използваните материали са термо пластични полимери и се доставят във формата на нишка.

FDM е най-широко използваната технология за 3D печат: тя представлява най-голямата инсталирана база от 3D принтери в световен мащаб и често е първата технология, на с която хората се запознават.

Представяме ви нашите FDM 3D принтери за промишлени цели:

BigRep One

BigRep ONE v3 е създаден, за да направи индустриалния 3D печат за големи обекти възможно най-лесен. Създаден на базата на дългогодишен опит и познания – за по-добро качество, по-висока скорост и повишена безопасност. Модулните печатащи глави с отворен формат, в комбинация с голям гъвкав държач, осигуряват идеалния 3D принтер за производство на големи обекти. Дюзата от 1 мм дава най-детайлните и точни отпечатъци до момента. BigRep ONE работи перфектно в автомобилната или аерокосмическата индустрия, както и в моделирането на дизайна или концепцията. Това създава възможност за широкомащабно производство на по-достъпно ниво в прототипирането или проектирането. Разработеният в Германия BigRep ONE е създаден да бъде 3D принтер, на който новаторите могат да разчитат.

Работен обем1005 x 1005 x 1005 mm
XY резолюция100 µm
Основни пазариАвиация, Автомобилостроене, Дизайн, Производство

BigRep STUDIO

С BigRep STUDIO, ние въвеждаме принтер за работен кон, който носи ново измерение на широкомащабния 3D печат. Машината за качество в индустриалния клас има обем на печат от 500 mm x 1000 mm x 500 mm, което позволява отпечатване на големи обекти в офиса. Лесно внасяне през вратите, размерът на STUDIO е оптимален за инсталиране на принтера във всички работни пространства. Двойният екструдер, снабден с дюзи от 0.6 mm, е специално проектиран за скорост и прецизност. Изцяло метален екструдер с директно задвижване дава възможност за отпечатване на по-голямо разнообразие от полимерни нишки.

Работен обем1000 x 500 x 500 mm
XY резолюция100 µm
Основни пазариАвиация, Автомобилостроене, Дизайн, Производство

BigRep PRO

BigRep има удоволствието да представи най-новото допълнение към своята гама от производствени решения – BigRep PRO. Изработен в Германия предлагащ скорост и прецизност, PRO е машина за индустриални решения. BigRep е проектирал и произвел машина, която отпечатва с материали от инженерен клас, за да гарантира, че потребителите могат да произвеждат приложенията, от които се нуждаят, в голям мащаб. PRO е индустриален 3D принтер, който отговаря на изискванията на пазара.

Работен обем1005 x 1005 x 1005 mm
XY резолюция100 µm
Основни пазариАвиация, Автомобилостроене, Дизайн, Производство

BigRep EDGE

BigRep EDGE е индустриална машина за добавъчно производство на големи обекти в трудни работни среди. EDGE използва висококачествени термо пластични материали за крайни продукти, функционални прототипи и композитни инструменти. С най-съвременната система за управление на движението на Bosch Rexroth®, новата екструдерна технология (MXT®), отопляема камера и оптимален дизайн, EDGE поставя нов стандарт в 3D печатането. BigRep EDGE е проектиран и произведен експертно за печат на големи промишлени обекти с високотехнологични материали в температурно контролирана среда. Неговата огромна конструкция и модерни индустриални характеристики осигуряват високи резултати и трансформираща стойност за бизнеса в различните индустрии.

Работен обем1500 x 800 x 600 mm
XY резолюция100 µm
Основни пазариАвиация, Автомобилостроене, Дизайн, Производство

Bolt PRO

Bolt Pro е индустриална машина, а не само електроника. Той е създаден за изключителни изпълнения и дълготраен надежден 3D печат. С усъвършенствани функции, които ви позволяват да отпечатвате вашия обект в мултиматериали, сменяте филаментите си по време на печат Bolt Pro е подходящ за всеки офис или индустриална среда.

Работен обем330 x 320 x 205 mm
XY резолюция50 - 350 µm
Основни пазариАвиация, Автомобилостроене, Дизайн, Производство

Адрес

BG 6000 Стара Загора, ул. "Кольо Ганчев" 107

Телефон

+359 (0) 42 661 000

+359 883 772 000

Fax

+359 (0) 42 661 000