Notice: is_feed was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/i3dbgbcr/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Медицински Системи и Решения - i3D

The browser you are using is not supported.

Try one of them Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera

Медицински Системи и Решения

Уникалните 3D-Bioplotter®

Е, всъщност имаме три. Но когато медицинските изследователи и производители говорят за „биоплотер“, всъщност говорят за нашата технология за биопринтиране.

Признато в световен мащаб за лидер в областта на биопроизводството, 3D-Bioplotter семейството на EnvisionTEC се използва за новаторски медицински изследвания и биопроизводство. Стартирал през 2000 г., 3D-Bioplotter е най-използвания биопринтер на пазара, цитиран от най-много изследвания, в над 150 научни статии.

3D-Bioplotter® Starter Series

3D-Bioplotter Starter Series е предназначен за нови изследователски групи в областта на тъканното инженерство с малко изисквания при паралелна обработка на материали и автоматизация. Той се състои от същия основен хардуер и софтуер като другите два модела 3D-Bioplotter, но му липсва модулна способност и контрол на температурата на платформата. Серията 3D-Bioplotter Starter Series се предлага с 2 фиксирани високотемпературни глави.
Работен обем150 x 150 x 80 mm
XY резолюция30 µm
Основни пазариБиотехнологии

3D-Bioplotter® Developer Series

3D-Bioplotter Developer Series е предназначен за изследователски групи, които са нови в областта на тъканното инженерство, както и за специализирана употреба, където ограничените възможности все още могат да отговарят на изискванията. Той се състои от същия основен хардуер и софтуер като серията на производителя с намалена функционалност по отношение на позициите на камерата и парка, но все още може да използва UV втвърдяваща глава и опционална нагреваема платформа.
Работен обем150 x 150 x 140 mm
XY резолюция30 µm
Основни пазариБиотехнологии

3D-Bioplotter® Manufacturer Series

3D-Bioplotter System е универсален инструмент за бързо прототипиране за обработка на голямо разнообразие от биоматериали за компютърно тъканно инженерство (CATE), от 3D CAD модели и CT данни на пациента до физическото 3D скеле с проектирана и дефинирана външна форма и отворена вътрешна структура.
Работен обем150 x 150 x 140 mm
XY резолюция9 µm
Основни пазариБиотехнологии

Адрес

BG 6000 Стара Загора, ул. "Кольо Ганчев" 107

Телефон

+359 (0) 42 661 000

+359 883 772 000

Fax

+359 (0) 42 661 000

Email

info@i3d.bg