The browser you are using is not supported.

Try one of them Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera

Дентални 3D Скенери

Дентални 3D Скенери

Shining 3D променя денталната медицина заедно със зъболекарски специалисти по целия свят чрез разработване на иновации, които осигуряват отлична стоматологична помощ за пациентите.

Портфолио на Shining включва дентални 3D скенери и CAD/CAM софтуерни решения за стоматологичната индустрия, многократно награждавани и водещи на пазара софтуерни решения за сканиране и проектиране в зъботехнически лаборатории.

AutoScan-DS-EX

AutoScan-DS-EX е неочаквано рентабилен вариант за денталния пазар. Този чисто нов 3D дентален скенер удиви стоматологичния свят с неговата несравнимо малък размер и безпрецедентно тегло. Това го прави идеалното решение за сканиране за всяко зъболекарско бюро и лаборатории с ограничено пространство.

Резолюция на камерата1.3 Mega Pixels
3D разделителна способност15 µm
Светлинен източникСиня светлина

AutoScan-DS-EX Pro

Най-новото попълнение дентален 3D скенер на SHINING 3D, AutoScan-DS-EX Pro, с компактен размер, голям брой разнообразни функции и изключителна скорост на сканиране, отговаря на изискванията на нашите клиенти за многобройни сканирания. Той е изключително подходящ за събиране на данни при реставрации, ортодонтски и имплантационни случаи. Той е интегриран с две опции за проектор – синя светлина и бяла светлина. Скенерът отговаря на очаквания на клиентите за различни приложения.

Резолюция на камерата1.3 Mega Pixels
3D разделителна способност10 µm
Светлинен източникСиня/Бяла светлина

AutoScan-DS300

AutoScan-DS300 Висококачественият 3D скенер поддържа артикулаторно сканиране, позиционирането на модели във физическия артикулатор може да бъде прехвърлено точно в софтуера. Той е предназначен за висококачествено приложение за възстановяване на импланти.

Резолюция на камерата3 Mega Pixels
3D разделителна способност10 µm
Светлинен източникСиня светлина

Aoralscan Intraoral Scanner

Aoralscan опростява интраоралното сканиране. Лекотата на работа осигурява комфорт на пациентите, като осигурява надеждни резултати от сканирането. Aoralscan позволява на зъболекарите и техниците лесно да получат цифров модел.

Резолюция на камерата15 fps (video-based)
3D разделителна способност10 µm
Светлинен източникБяла светлина

Адрес

BG 6000 Стара Загора, ул. "Кольо Ганчев" 107

Телефон

+359 (0) 42 661 000

+359 883 772 000

Fax

+359 (0) 42 661 000