The browser you are using is not supported.

Try one of them Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera

DLP Настолни Системи за Пластмаса

DLP Настолни Системи за Пластмаса. От основаването на EnvisionTEC през 2002 г., със своята новаторска технология DLP (Digital Light Processing), EnvisionTEC са новатори в областта на 3D печата. Но ние не въвеждаме иновации в името на иновациите. Ние го правим, за да решим реалните проблеми на нашите клиенти – професионалисти, които произвеждат прототипи, инструментална екипировка, части и крайни продукти за взискателни и чувствителни към разходите клиенти в различни индустрии.

Днес ние продаваме над 10 модела 3D принтери, базирани на четири различни технологични процеси. Нашите принтери са известни с отлична прецизност, добър завършек на повърхностите, функционалност и скорост. Всяко от нашите семейства принтери предлага нещо специално, за да отговори на уникалните нужди на нашия бързо растящ списък от клиенти и индустрии, в които те работят.

Какво можем да ви помогнем да печатате?

Професионални настолни 3D принтери

DLP Настолни Системи за Пластмаса. Само защото тя се намира на бюрото не означава, че нашата линия от настолни 3D принтери е като другите евтини настолни модели. Дори не е близо. Нашето настолно 3D принтерно семейство използва усъвършенствана DLP технология, подкрепена от повече от десетилетие на разработване и изключителни патентно защитени процеси. Ние предлагаме големи размери до 1351 cm3 и нива на точност до 25 µm. Принтерите в това семейство са мощни инструменти, използвани от хиляди професионалисти по целия свят.

D4K Pro Industrial

D4K Pro Industrial, настолен 3D принтер с най-висока разделителна способност от професионален клас. В допълнение към най-бързата скорост за стандартен DLP принтер, D4K от ETEC доставя изключително точни части с най-фините детайли. D4K е съвместим с повечето материали на ETEC, включително опции, подходящи за крайни приложения, зъболекарски изделия и бижута.

D4K Pro Industrial е изграден върху най-надеждния 4K DLP проектор и включва патентован PSA монтаж на ETEC за ниски сили на отлепване на слоевете. Предоставено ви от оригиналните изобретатели на технологията за DLP 3D печат.

Работен обем148 x 83 x 110 mm
XY резолюция50 µm
Основни пазариИндустрия, Автомобилостроене, Машинистроене

D4K Pro Dental

D4K Pro Dental, настолен 3D принтер с най-висока разделителна способност от професионален клас. В допълнение към най-бързата скорост за стандартен DLP принтер, D4K от ETEC доставя изключително точни части с най-фините детайли. D4K е съвместим с повечето материали на ETEC, включително опции, подходящи за крайни приложения, зъболекарски изделия и бижута.

D4K Pro Dental е изграден върху най-надеждния 4K DLP проектор и включва патентован PSA монтаж на ETEC за ниски сили на отлепване на слоевете. Предоставено ви от оригиналните изобретатели на технологията за DLP 3D печат.

Работен обем148 x 83 x 110 mm
XY резолюция50 µm
Основни пазариДентална Медицина, Ортодонтия, Зъботехника,

D4K Pro Jewelry

D4K Pro Jewelry, настолен 3D принтер с най-висока разделителна способност от професионален клас. В допълнение към най-бързата скорост за стандартен DLP принтер, D4K от ETEC доставя изключително точни части с най-фините детайли. D4K е съвместим с повечето материали на ETEC, включително опции, подходящи за крайни приложения, зъболекарски изделия и бижута.

D4K Pro Jewelry е изграден върху най-надеждния 4K DLP проектор и включва патентован PSA монтаж на ETEC за ниски сили на отлепване на слоевете. Предоставено ви от оригиналните изобретатели на технологията за DLP 3D печат.

Работен обем148 x 83 x 110 mm
XY резолюция50 µm
Основни пазариБижутерия, Моделизъм, Изкуство

Адрес

BG 6000 Стара Загора, ул. "Кольо Ганчев" 107

Телефон

+359 (0) 42 661 000

+359 883 772 000

Fax

+359 (0) 42 661 000